Menu Premium
Loading...

Destiny Exodus Blue PvP Walktrough

Gamekings Redactie 03/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny, de nieuwe game van Bungie, is bijna in ons midden! De release van de game is minder dan een week van ons verwijderd en vandaag krijg je een kijkje in een nieuwe map, die voorlopig exclusief voor de PlayStation 4 uitkomt. De map heet Exodus Blue en speelt zich af rondom een afgedankt ruimteschip uit de Golden Age. Ryan Clemens van PlayStation Blog geeft je informatie en tips over deze map in de Exodus Blue PvP Walkthrough.

De nieuwe map is bedoeld voor de Crucible PvP modus. Je kunt in de map aan de slag met een vijftal speltypes, zowel in drie tegen drie als in zes tegen zes. Naast mooie plaatjes en uitleg over de map zelf, geeft Ryan ook wat tips aan gamers die volgende week hun skills willen tonen in Exodus Blue. In de video zie je trouwens niet alleen de map, maar ook armor- en wapensets die exclusief te krijgen zijn bij de PlayStation 4-versie van de game. De upgrades hiervoor schijnen krachtiger te zijn dan de niet-exclusieve upgrades. Gaat dit niet voor problemen in de balans zorgen?

Als je in het bezit bent van een PlayStation 4 en van plan bent Destiny in huis te halen, dan kun je aan de slag gaan in de map Exodus Blue. Ben je in het bezit van een Xbox 360, Xbox One of PlayStation 3, dan kun je de game volgende week ook spelen maar zul je even op deze map moeten wachten; hij komt later beschikbaar voor deze platformen. Destiny komt op 9 september uit voor alle eerdergenoemde platformen. Wat vind jij van deze nieuwe map?

Destiny Exodus Blue PvP Walktrough

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch