Menu Premium

Destiny 2-spelers stampen samen alien Skiff schip naar de kloten

JeffreyHage 10/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook zo klaar met het Fallen Skiff schip in Destiny 2? ‘Djxyz0’ was dat in ieder geval wel. En dus besloot hij tot actie over te gaan en twaalf medespelers te fixen voor een experiment. Hij wilde zien of je, als je flink gaat stampen op het schip, dat vaartuig kunt slopen om zo de S.A.B.E.R. missie te voltooien? Het antwoord vind je hier, maar beware: 16 maart is de stamp-pret alweer voorbij!

Stomping for the win

De Fallen S.A.B.E.R. missie is dé missie die vorige week onderdeel was van de Nightfall: Ordeal strike. In het eerste deel van deze missie moet je een Warsat verdedigen tegenover een groep Fallen raiders. Onderdeel van die Fallen raiders is het Fallen Skiff schip. Bepaald geen kleine jongen, helemaal als je het filmpje hieronder bekijkt. Maar de developers besloten ‘Djxyz0’ en zijn mannen ‘een handje te helpen’. Dankzij een nieuwe glitch is het namelijk mogelijk om met twaalf spelers de Strike te joinen, waar dat normaal zes is. En in plaats te wachten tot het Skiff schip de hele boel in de hens zette, besloten ‘Djxyz0’ en zijn party snel bovenop een schip te kruipen en op en neer te springen. Gevolg: het hele schip naar zijn moer!

Geniet ervan nu het nog kan

Bungie is natuurlijk niet helemaal gelukkig met deze glitch. Het kan logischerwijs niet de bedoeling zijn dat je in plaats van grinden moet stampen om je Legendary’s te fixen. Er komt dus snel een patch (op 16 maart al om precies te zijn) om dit probleempje op te lossen. Tot die tijd kun je dit trucje echter nog samen met je eigen squad uitmelken. En wie weet ben jij dan wel diegene die de blits maakt met een Legendary die je door middel van stampen hebt bemachtigd! Ben je trouwens nog helemaal niet in het bezit van Destiny 2 en vraag je je af of je hem moet kopen? Dan hebben we hier de review voor je!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch