Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Beyond Light Review – Kopen, budgetbak of slopen?

25/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen paar maanden hebben wij met onze Destiny Special: Een deep-dive in het originele verhaal serie en ons impressie item, toegewerkt naar een bepaald punt. En dat punt hebben we dan nu bereikt. We zijn namelijk aangekomen bij Destiny 2: Beyond Light. Het originele derde deel in de Destiny franchise. Is deze expansion een goeie mix van casual en diehard? Skate en Koos vertellen het je in de Destiny 2: Beyond Light Review.

Het oorspronkelijke derde deel

Toen de Destiny franchise nog eigendom was van Activision, bestond er al een plan om er een trilogie van te maken. Maar toen werd er in januari 2019 roet in het eten gegooid. Toen werd namelijk bekend gemaakt dat de wegen van Bungie en Activision zich zouden gaan scheiden. Maar dat was niet het enige nieuws dat naar buiten kwam. Bungie had ook de officiële rechten van de Destiny franchise met zich meegenomen. Er kwam dus geen nieuwe studio die zich zou werpen op de Destiny franchise. Het was gewoon Bungie dat aan het roer stond. En nu kunnen we dus echt zien wat er gebeurd als Bungie geen Activision meer achter zich heeft staan? Zien we een verschil?

De Destiny Content Vault

Met Beyond Light heeft de Destiny franchise een behoorlijke make-over gehad. Zo heeft de game niet alleen content erbij gekregen, maar is er ook content uit gehaald. Mars, Titan, Mercury en Io zijn uit de game gewerkt, samen met activiteiten als raids, items, campaigns en meer. Maar weer gerust: niet alles is verloren. De verwijderde onderdelen worden namelijk in de DCV geplaatst, oftewel de Destiny Content Vault. In de DCV plaats Bungie al de verwijderde Destiny content, met de bedoeling deze uiteindelijk geremastered terug te plaatsen in de game. Dus voor de mensen die gehecht waren aan aan deze planeten en de bijbehorende content, wees gerust. Maar nu eerst de vervangende gebieden & content.  Bieden zij genoeg variatie en kwaliteit om het oude materiaal te vervangen? Je komt erachter in de Destiny 2: Beyond Light Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch