Menu Premium

Destiny 2 Season of the Worthy zal geen Bright Engrams bevatten

Dansky 03/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe seizoen van Destiny 2, Season of the Worthy, komt 13 maart uit en deze nieuwe update zal geen Bright Engrams bevatten!

Destiny 2: Season of the Worthy

Destiny 2, de vrijgekochte game van Bungie, gaat erg hard tegenwoordig! Na een goed ontvangen expansion afgelopen einde najaar met gigantisch veel content blikt Bungie nu vooruit naar de komende Season of the Worthy. In dit nieuwe seizoen gaat Bungie het anders doen zo is te lezen in hun blogpost Director’s Cut.

Bright Engrams

Bright Engrams zijn een beetje de loot boxes van Destiny 2. Deze items zijn eind 2017 toegevoegd aan de game samen met de Eververse Story. De items kan je kopen in de Everstore en lever je in bij Tess Everis. Hieruit krijg je, zoals bij vele loot boxes, cosmetic gear, shaders, sparrows, emotes, schepen en een hoop andere collectible items.

Nu slaat Bungie dus een nieuwe weg in. In de woorden van Luke Smith, director van Destiny,:

For Season 10, we’re doing away with Bright Engrams as purchasable items. We want players to know what something costs before they buy it. Bright Engrams don’t live up to that principle.

En om deze reden worden de Bright Engrams dan ook uit de game gehaald. Ze blijven nog wel deels beschikbaar via de Free Track van de Season Pass maar kopen kan je ze niet meer. In ieder geval met echt geld. Of er hiervoor geen nieuwe loot boxes in de plaats komen dat is dan weer niet vermeld door Luke Smith. Je kan de zin van Luke op twee verschillende manieren opvatten natuurlijk. Of ze willen dat spelers altijd weten wat iets kost voordat ze het kopen of ze willen dat spelers dit weten in seizoen 10. De tijd zal het leren maar wij juichen het verwijderen van loot boxes alleen maar toe.

Overige changes voor seizoen 10

Er is meer te lezen in de blogpost van Bungie waar Luke je nog veel meer uitlegt over wat er gaat gebeuren met legendary weapons, New Light en de Quest Log.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch