Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Shadowkeep Review – Kopen, budgetbak of slopen?

11/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week was het dan eindelijk zover. De Destiny 2-liefhebbers kregen een grote stroom aan content binnen door de Destiny 2: Shadowkeep uitbreiding. Een van de grootste uitbreidingen tot nu toe van de game is gespeeld door Skate en Koos. Zijn gaan jouw in dit item de minpunten en pluspunten van deze uitbreiding geven.

De Destiny 2: Shadowkeep uitbreiding

Is veel meer dan zo maar een uitbreiding. Dit was ook wel te merken aan de aandacht die de DLC van tevoren al kreeg. Het werd zo’n beetje gezien als een gloednieuwe game. En deels is dit ook meer dan terecht. De uitbreiding voegt namelijk zoveel toe dat je de komende paar maanden wel weer zoet bent met verschillende nieuwe content-onderdelen. Koos en Skate, die de game hiervoor al helemaal kapot hebben gespeeld, konden dan ook niet wachten om met deze nieuwe content aan de slag te gaan en de review te doen.

Nieuwe guns, raids en missies

Aangezien Destiny 3 gezien de geopenbaarde plannen van Bungie nog wel even op zich laat wachten, is dit maar goed ook. Want Destiny 2 lijkt voorlopig, twee jaar na de release van de game, nog wel even in leven te worden gehouden. Met een uitbreiding als Shadowkeep lukt dat prima. Zo zijn er nieuwe missies, quests, gevarieerde dungeons, gloednieuwe guns en nieuwe raids om mee te spelen. En vergeet niet dat er ook nog wat nieuw gebieden en plekken aan de game zijn toegevoegd die voor verfrissing zullen zorgen. Allemaal dus om de spelers van Destiny 2 tevreden te houden. En of dat is gelukt? Dat hoor je deels in dit item.

Wat zijn tot nu toe jouw bevindingen van de Destiny 2: Shadowkeep uitbreiding? Is er genoeg content om voorlopig nog geen Destiny 3 nodig te hebben en ben je tevreden met de content die er nog aan zit te komen? Gaat de game op deze manier nog een tijdje speelbaar blijven? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch