Menu Premium

Destiny 2 krijgt een gratis trial

Froukje Planken 28/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 krijgt een gratis trial, die vanaf vandaag te downloaden is op console en PC.
Tijdens de trial kun je een omvangrijk stuk van de game spelen. Zowel de European Dead Zone en Titan zijn te verkennen (hoewel niet alle verhaalmissies te spelen zijn), de Crucible Multiplayer is te spelen in Quickplay en je kunt levelen tot level 7. Ook kun je alvast toetreden tot een Clan zodat je co-op activiteiten kunt ondernemen. Dat betekent toch al snel een aantal uurtjes aan gameplay voordat je tegen de trial limiet aanloopt. Mocht je daarna besluiten om de game te kopen dan zal alle progressie die je hebt gemaakt met je meegaan naar de volledige game.

Dat Bungie de trial nu vrijgeeft is begrijpelijk aangezien de Curse of Osiris DLC eraan zit te komen op 5 december en er op deze manier weer extra spelers naar de game getrokken worden. Daarnaast kan Bungie wel wat positief nieuws gebruiken na de kritiek die het te verduren kreeg over het Experience Points (XP) systeem. Vooral spelers die ‘power-grinden’ zouden gekort worden op hun XP. Er zouden verminderde beloningen (een soort verborgen cooldown) zijn voor spelers die veel korte termijn activiteiten deden, zoals Public Events. Daardoor werden ze in theorie aangespoord eerder geld uit te geven aan Bright Engrams (Destiny’s versie van Lootboxes) in plaats van ze in-game te verdienen. Bungie heeft inmiddels aangegeven deze XP /progressie problemen op te lossen.

Twijfel je nog over het halen van Destiny 2, heb je de beta gemist of wil je weten waar alle heisa over is, probeer dan vanaf vandaag de trial versie. Of klik nog even hier voor de PC review of hier voor een vooruitblik op Curse of Osiris. De trial is te downloaden op Playstation 4, Xbox One en PC via Battle.Net.

Bron: VG24/7, DestinyTheGame

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch