Menu Premium
Loading...

Premium: Destiny 2 PC Review: De ultieme versie

27/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

PC-liefhebbers hebben er een tijdje op moeten wachten, maar de pc-versie van Destiny 2 is eindelijk hier. Op de console konden gamers al sinds begin september aan de slag met Bungies nieuwste parel. Dit zorgde in eerste instantie voor jaloerse blikken en reacties vanuit de pc-community. Zij halen echter hun gram, kijkend naar de voordelen die de pc-versie biedt ten opzichte van de originele Destiny 2 voor de console. Koos en Kevin zijn uitgebreid aan de slag gegaan met deze Destiny 2 voor pc. Zoals inmiddels bekend heeft Kevin thuis een monsterbak van een pc staat. Hij heeft de game dan ook in volle glorie kunnen aanschouwen. Check nu deze Destiny 2 PC Review: Was dit het wachten waard?

Worden pc-gamers op hun wenken bediend?

Destiny 2 zit in een rumoerige periode. De hype was op de redactie in eerste instantie behoorlijk levend en ook in de wondere wereld van het internet ging men los over de titel. De game heeft naar behoren verkocht en in de eerste weken waren mensen fanatiek aan het spelen. Met het vorderen van de weken is er echter een negatieve spiraal ontstaan in het spelersaantal van Destiny 2. Hier hebben Koos en JJ eerder ook al een item over opgenomen, welke hier terug te vinden is. In dat kader kan deze nieuwe release van Destiny 2 een belangrijk keerpunt zijn. Mensen moeten weer massaal aan de bak met de game om het levend te houden. Iedere game is gebaat bij een grote en actieve player base, maar voor een titel als Destiny 2 geldt dit in het bijzonder. Kevin en Koos bespreken in deze review hun verwachtingen. Uiteraard gaat Kevin met zijn expertise ook wat dieper in op de technische details.

Wat is jullie mening over deze release? Kan je de keuze van Bungie om alsnog met een pc-versie over de brug te komen waarderen? Heb je de game al gespeeld? Laat je horen in de comments onder deze Destiny 2 PC Review: Was dit het wachten waard?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch