Menu Premium
Loading...

Dennis over de LittleBigPlanet Build Off

Gamekings Redactie 09/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onderlinge strijd tussen België en Nederland gaat niet snel liggen. De LittleBigPlanet Buid Off stookt het vuurtje nog even extra op. Vooral Dennis kan er niet van slapen en daarom hoor je in dit redactie item Dennis over de LittleBigPlanet Build Off.

Drie Belgische game websites en drie Nederlandse game websites, waaronder Gamekings, hebben keihard gewerkt aan een level voor LittleBigPlanet PS Vita. Voor de Nederlandse build heeft Insidegamer de basis gelegd, PSX-Sense heeft het level nog even gefinetuned en Gamekings heeft het geheel helemaal afgemaakt. De Belgische websites 4Gamers, PlayStation Pure (OPM) en 9Lives hebben hetzelfde gedaan voor hun LittleBigPlanet build. Ja, en wie heeft er nou de beste geproduceerd? Dat bepaal jij door te stemmen op een van de twee builds.

De tijd begint te dringen, want je kunt maar tot en met 15 oktober stemmen. Dennis voelt dat ook. Nederland gaat toch zeker niet ten onder, zoals bij de laatste interland? Hij wil jullie er daarom nog even op wijzen dat beide levels de stemmen hard nodig hebben. Worden het de Rode Duivels of de leeuwen van Oranje? Het Zuiden of het Noorden? Oftewel, de Belgen of de Nederlanders?

Heb je de levels nog niet gezien? Check dan de vorige items van de LittleBigPlanet Build Off. En kijk ook meteen even wat Dennis te zeggen heeft over de LittleBigPlanet Build Off!

Dennis over de LittleBigPlanet Build Off

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch