Menu Premium

Stem nu op de twee levels van de LittleBigPlanet Build Off

Gamekings Redactie 08/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stem nu op de twee levels van de LittleBigPlanet Build Off

Afgelopen weken werd er door meerdere Nederlandse game websites het beste LittleBigPlanet level in elkaar gezet. 4Gamers en Insidegamer hadden de eer om het fundament voor de Nederlandse build te leggen. Vervolgens gingen PlayStation Pure (OPM) en PSX-Sense het level tweaken en mochten 9Lives en Gamekings de laatste aanpassingen maken aan ons architectonisch wonder level. De volgende stap is afhankelijk van jou. Wie heeft het beste level geproduceerd? Stem nu op de twee levels van de LittleBigPlanet Build Off.

De Belgen van 4Gamers, PlayStation Pure (OPM) en 9Lives hebben een Belgisch sausje over hun LittleBigPlanet level gegooid, volledig met Manneken Pis, lekkere dikke Vlaamse frieten en een hoop nationale trots. De Nederlandse gamesites Insidegamer, PSX-Sense en wij natuurlijk van Gamekings hebben er levelbouwers op gezet die vooral voor de innovatieve aanpak kozen. Desalniettemin, staan beide builds als een huis.

We laten het aan jou om te beslissen wie er met de belangrijke titel van ‘beste LittleBigPlanet Build’ straks naar huis gaat. Dus stem nu op de twee levels van de LittleBigPlanet Build Off, want onze nationale trots staat hier op het spel. Wil je je goed verdiepen in de ontwikkeling van de builds voordat je een keus maakt? Check dan de eerste video waarin de basis wordt gelegd, de tweede video waarin de levels een update kregen en de derde video waarin de laatste hand gelegd wordt aan de builds. Belangrijker nog zijn de builds zelf en deze kun je hieronder uitgebreid bekijken.

Maar vergeet niet: Stem nu op de twee levels van de LittleBigPlanet Build Off!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch