Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Mafia 3 Launch event Firstlook

Gamekings Redactie 27/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is één grote chaos, want Firstlook Festival staat voor de deur. Het festival begint op 6 oktober wanneer Firstlook het officiële launch event host van Mafia 3. Over een paar dagen komt er meer info over dit evenement en JJ heeft hier een special guest voor uitgenodigd. Wil jij weten wie die special guest is? Kijk dan snel even deze Gamekings Extra: Mafia 3 Launch event Firstlook.

Voor de mensen die onder een steen leven of nog geen beschikking hebben over een internetverbinding. Mafia 3 is het derde deel van deze populaire franchise. De game speelt zich af in de jaren 60 in de plaats New Orleans. Het spel wordt uitgegeven door 2K Games en zal op 7 oktober 2016 uitkomen voor PC, Playstation 4 en de Xbox One.

Op donderdag 6 oktober 2016 host Firstlook samen met 2K games, Media Markt en Blammo het officiële Mafia 3 launch event in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit event kun je als een van de eersten de game spelen. Als jij de game op dit event koopt, krijg je automatisch de pre-order DLC van Mafia 3. Daarnaast krijg je ook een steelcase, poster en nog veel meer goodies. Wij hebben er heel veel zin in met z’n allen, jullie ook?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch