Menu Premium

Deep Silver toont nieuwe screenshots Dead Island Definitive Collection

Mark Hoogland 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we nog lang op mooi weer moeten wachten kunnen we altijd nog naar het zonovergoten Banoi vluchten. Enig probleem: op dit tropische eiland wemelt het van de zombies. Wie dat voor lief neemt kan eind mei aan de slag met volledig opgepoetste versies van de twee Dead Island-games. Check snel onderstaande screenshots voor een eerste indruk.

Op 31 mei verschijnen Dead Island en Dead Island: Riptide in een gloednieuwe Definitive Edition. De games zijn volledig opnieuw vormgegeven in de next-gen engine van developer Techland, wat een keur aan verbeteringen met zich meebrengt. Denk hierbij aan textures in HD-resolutie, verbeterde belichting, fysiek gebaseerde shading en een gloednieuwe motion blur-feature. Ook is de user interface onder handen genomen en is de Power Fists-mod officieel in de game geïmplementeerd.

De Definitive Editions voor zowel Dead Island als Dead Island: Riptide verschijnen op 31 mei voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Wie de game gebundeld in de Definitive Collection aanschaft, krijgt er de side-scrolling runner game Dead Island Retro Revenge bij. Keer jij terug naar Dead Island in deze verbeterde edities? Laat het weten in de comments!

2016_04_26_DeadIslanDefinitiveCollectionScreenshot4
2016_04_26_DeadIslanDefinitiveCollectionScreenshot2
2016_04_26_DeadIslanDefinitiveCollectionScreen1
2016_04_26_DeadIslanDefinitiveCollectionScreenshot_3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch