Menu Premium

Death Stranding bereikt “kritieke fase” op de PlayStation 4

Hylke Haagsma 25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hideo Kojima heeft bevestigd dat Death Stranding een kritieke fase heeft bereikt in de ontwikkeling. Ook geeft hij aan dat hij de game dagelijks op zijn PlayStation 4 speelt. Een bevestiging dat we de game zeker nog op deze generatie console gaan krijgen? En is de game vanavond in State of Play te zien?

Death Stranding heeft de testfase nog niet bereikt

Toch zijn de losse delen van het spel nog niet in één game verbonden. In een Tweet stelde Kojima zijn volgers op de hoogte van waar Death Stranding zich qua ontwikkeling bevond, en maakte daarmee duidelijk dat het nog niet de fase van debuggen of testen had bereikt, maar bevestigde dat hij het spel dagelijks op PlayStation 4 speelt, beslissend wat te houden en wat te verwijderen.

” Death Stranding is not yet in difficulty adjustment or debugging stage, but combining all the parts made in different tools and development machines into one game,” geeft hij aan in het Japans. “It’s a process to connect the parts, to fix the operation, feelings, the production, the specifications, the trouble, and to strip the flesh and while I play the game directly every day on PS4. Critical phase.”

Vanavond te zien in State of Play?

PlayStation gaat vanavond om 22:00 Nederlandse tijd, beginnen met State of Play. Playstation’s nieuwe video showcase. Met een soort Nintendo Direct livestream gaan zij nieuwe content uit de doeken doen. Je kunt dit gaan bekijken op Youtube, Twitch en Facebook. Mogelijk is Death Stranding hier te zien. Koos verwacht het wel. “Ik verwacht dat zowel Death Stranding als The Last of Us 2 en Ghost of Tsushima vanavond te zien gaan zijn in State of Play”, vertelt hij. “En ik denk dat we op z’n minst de releasedate krijgen van 1 van deze 3 games.” Wat denken jullie? Gaan we vanavond dan eindelijk meer te weten komen van de mysterieuze game genaamd Death Stranding? Fingers crossed!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch