Menu Premium

PlayStation komt maandag in State of Play met nieuwe aankondigingen

Hylke Haagsma 22/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is dan een aankondiging! Van.. Komende aankondigingen! PlayStation gaat namelijk vanaf aanstaande Maandag de 25ste maart, beginnen met State of Play. Playstation’s nieuwe video showcase. Met een soort Nintendo Direct  livestream gaan zij nieuwe content uit de doeken doen. Je kunt dit gaan bekijken op Youtube, Twitch en Facebook.

Nieuwe PS4 en PS VR aankondigingen

De eerste episode begint gelijk goed, want het zal namelijk nieuwe game aankondigingen bevatten! Dit voor zowel de PS4 als de PS VR. Om 22:00 onze tijd zullen we maandag de nieuwe aankondigingen van Sony kunnen gaan zien. State of Play geeft je updates en aankondigingen uit de PlayStation-wereld. De eerste aflevering zal nieuwe PS4- en PS VR-software presenteren, waaronder nieuwe trailers, nieuwe game-aankondigingen en nieuwe gameplay-beelden.

Gaat dit de E3 persconferentie vervangen?

Is dit dan de nieuwe manier hoe Sony haar projecten uit de doeken zal gaan doen? Of zal het toch ook regelmatig grote bijeenkomsten zelf gaan houden in plaats van de E3 om zijn games te tonen? De toekomst zal het ons leren! Het is in elk geval goed nieuws dat we weer nieuwe content vanuit PlayStation krijgen!

Hopen op The Last of Us 2?

En wat zullen we dan te zien krijgen deze maandag? Zullen het grootste dingen kunnen zijn zoals The Last of Us 2 en Death Stranding? Of zullen we het met kleine aankondigingen moeten doen die ons nog even warm houden tot we samen met deze grote knallers richting de PlayStation 5 gaan? Laat vooral even weten waar jij op zit te wachten en wat je ervan verwacht! Dat kan in de comments, maar dat mag ook zeker in de pol!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch