Menu Premium

Dead Rising 3 verschijnt als exclusive voor Xbox One

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekker zombies hakken en slashen in een open wereld? Dat gaat nu ook kunnen op de nieuwe Xbox! Dead Rising 3 verschijnt als exclusive voor Xbox One en het ziet er prachtig uit!

De demo die we tijdens de presentatie zagen liet een nieuwe held zien genaamd Nick Ramos die zijn weg door de stad vocht en veel zombies met de grond gelijk maakte. De nieuwe wereld zal helemaal open zijn, dus geen laadtijden die je uit de game halen.

In de demo leidde Nick een heleboel zombies af met een flair, waarna hij zich naar een auto snelde en wegreed. Hij hakte de zombies in elkaar met een eigengemaakt melee wapen (waar je er talloze van zult kunnen vinden en maken in de game). En denk maar niet dat hij veilig zat toen hij de auto bereikte, want al snel zaten er drie zombies om de bak, waarvan een er probeerde Nick uit de auto te trekken.

Dead Rising 3 komt met de feestdagen uit, wat dus redelijk snel na de release van de Xbox One is. Je zult met kerst dus lekker van je familie kunnen wegsneaken om je frustraties af te reageren op de lopende levenlozen (of ben ik de enige met die neiging?).

Dead Rising 3 verschijnt als exclusive voor Xbox One

Dead Rising 3 verschijnt als exclusive voor Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch