Menu Premium

De Switch Pro heeft in Mexico even in de online store gestaan

JeffreyHage 31/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je nog meer bevestiging nodig hebt dat de Switch Pro eraan komt, dan gaat dit je hopelijk over de streep trekken. Amazon Mexico heeft namelijk een tijdje de product pagina van de Switch Pro online gezet. En dat kan niets anders betekenen dan dat de console er behoorlijk snel aan zit te komen. Ook voedt dit de geruchten over een mogelijke reveal tijdens de aanstaande E3. Of dit ook gaat gebeuren blijft speculeren, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren voor de Switch Pro.

Waar een product page is, is vuur

De werknemers van Jeff Bezos zijn uiteraard geen pannenkoeken. Zij weten heus wel dat ze een productpagina alleen maar mogen aanmaken als er ook iets in om aan te maken. Er stonden ook nog geen specificaties, foto’s of andere zaken op de pagina van de Switch Pro. Dit suggereert dat het IT team van Amazon Mexico op het moment bezig is om de pagina klaar te maken voor de Switch Pro. Maar dat de pagina per ongeluk al vroegtijdig online is gegaan. Net even op verkeerde knopje geclicked. Amazon Mexico heeft hier sowieso een handje van. De site verklapte eerder het bestaan van Luigi’s Mansion 3 én de Spyro Reignited Triologie. Nintendo heeft (uiteraard) officieel nog niet gereageerd op dit verhaal. Maar één ding is zeker: waar rook is, is Nintendo vuur.

De Switch Pro komt eraan

Het duurt helaas dus nog even, maar de Switch komt er aan. De productie wordt naar verluid in juli 2021 gestart, zodat de console in september in de winkels ligt. De volledige specs zijn nog niet binnen, maar het lijkt erop dat de console in ieder geval 4K gaat ondersteunen en een 7-inch 720p rigid OLED panel krijgt. Dit in tegenstelling tot het 6.2 inch LCD panel van de huidige Switch.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch