Menu Premium
Loading...

EvdWL over schaarste PS5, Nintendo Switch Pro & bananen

05/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, maar we zeggen het toch nog even: er is schaarste rondom de PS5. Dit resulteerde deze week in bundel deals van onder andere Coolblue en Nedgame. Verder praten we je bij over de Nintendo Switch Pro 4K , wil Sony je je PS5 laten gebruiken met een banaan en gaat Naughty Dog ‘coole dingen’ doen. Dit alles en meer in de nieuwe EvdWL!

PS5 Madness

Madness you say? Oh, jazeker. De gekte rondom de PS5 wordt met de dag erger. Zo kun je via Coolblue en Nedgame weliswaar aan een PS5 komen, maar je moet dan wel een bundel kopen. En die bundel bevat lang niet altijd per se de producten die je als gamer wilt. In een eerder artikel (wat je hier kan lezen) is te zien dat je kunt kiezen uit een PS5 met Dualsense controller, 3D headset, SteelSeries Arctis 3 Headset en of de games FIFA 21/Spider Man Miles Morales. Benieuwd wat Koos, Daan en Jelle van deze regeling vinden? Je hoort het in deze nieuwe EvdWL, met daarnaast een trip down memory lane aangezien de PS2 nu 21 kaarsjes uit mag blazen!

De Nintendo Switch Pro 4K komt er nu écht aan

We moesten er even op wachten, maar hij komt dit najaar dan toch eindelijk uit; de Nintendo Switch 4K Pro, althans, als we Bloomberg mogen geloven. Fantastisch nieuws natuurlijk als het waar is, maar Nintendo verklapt vooralsnog niet precies wanneer de console uitkomt. Waarom zeggen ze het niet gewoon? En waarom zeggen de bazen altijd op zoek te gaan naar nieuwe verbeteringen, maar dat er op korte termijn niks valt te verwachten? Koos, Daan en Jelle gaan het met je bespreken! Zijn consoles niet helemaal je ding? Dan kun je altijd nog luisteren voor de ‘coole dingen’ van Naughty Dog, de baas van Take Two die zegt dat gamers klaar zijn voor games van 70 euro en nog veel meer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch