Menu Premium

De soap rond Google gaat door: Terraria tóch weer wel naar Stadia

wesselj 01/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het onderlinge onbedoelde gevecht tussen Terraria co-creator Andrew Spinks en het almachtige Google is geëindigd in een wapenstilstand of misschien wel een gelijkspel. Voor mensen die dit vermakelijke verhaaltje compleet gemist hebben; de heer Spinks was boos op Google omdat het Google account van Re-Logic was uitgeschakeld. De mensen van Re-Logic hebben toen een aantal weken contact gezocht met Google maar met weinig succes. Andrew Spinks was hier zo kwaad over en zag dit als een opzettelijke poging van Google om Re-Logic en Terraria opzij te zetten. “I can take this no other way than you deciding to burn this bridge”  krijste de heer Spinks tegen de muur die Google heet. Check deze Peepshow voor een uitgebreider verslag van dit toch wel grappige akkefietje.

Eindelijk goed nieuws voor de Stadia

Even alle lolligheid opzij geschoven; dit is goed nieuws voor Google Stadia. Doordat Google zelf de stekkers uit haar gamedevelopment voor Stadia heeft getrokken, is Stadia nu volledig afhankelijk van games van derde partijen. Met gemiddeld 30-40 duizend actieve spelers op Steam is Terraria best wel een game van behoorlijke populariteit. En is het dus zeker goed nieuws voor Google dat de eerder afgebrande brug weer overeind staat. Deze game kan voor hen van waarde zijn . Andrew Spinks is echter nog steeds niet tevreden over het feit dat hij een maand heeft moeten wachten op het contact met Google.

Belangrijke les?

Laten we in ieder geval hopen dat dit onderonsje tussen Re-Logic en Google een wijze les is voor Andrew Spinks. En laat dit ook een les zijn voor jullie, beste gamers. Of nou ja een aantal lessen toch wel. Zet niet je hele levenswerk op hetzelfde Google account waar je Youtube mee onveilig maakt. Als dit voor wat voor reden dan ook op slot wordt gegooid, sta je tenminste niet buitenspel. En nog een belangrijke les is: Google vind je niet belangrijk, zelfs als niche semi-celebrity zijnde niet. They don’t care. Enfin. Het is opgelost. Iedereen weer blij.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch