Menu Premium

De reden waarom Scalebound nooit is doorgezet is bekend

Maarten van Steijn 15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Scalebound, die ene game die lang in een verwarrend traject gezeten heeft. Deze Xbox One exclusive IP heeft helaas nooit het daglicht mogen zien. De reden hiervoor werd tot dusverre aardig in het midden gelaten. Meteen na het bericht dat de game geannuleerd was moest alle Youtube content omtrent deze titel ook meteen verwijderd worden van het interwebs., Al hoewel Platinum Games, de voormalige developer achter deze IP, onlangs gezegd heeft snel door te willen pakken en met nieuwe projecten aan de slag te gaan, bleven we enigszins met vragen achter – die bij deze misschien beantwoord worden.

De onzekerheid of deze game wel aan de voldoening van de fans kon tippen bleek de voornaamste reden voor het cancelen van deze titel van Platinum Games en uitgever Microsoft. Dit heeft Xbox’s Phil Spencer onlangs laten weten tijdens een interview voor een Japanse website.

Aangezien deze game in een vrij vroeg stadium al aangekondigd was, is menig gamer losgebarst met fan theories, waardoor de verwachtingen voor deze game blijkbaar te hoog werden opgeschroefd. Of dit de echte reden was voor het eruit trekken van de stekker van dit project of dat er gewoon te veel haken en ogen bleken te zitten gedurende de development is nog maar de vraag.

Mogelijk heeft deze E3 de pijn van een geannuleerde game al doen verdoven, of verwijt jij het Platinum Games nog steeds dat ze niet gewoon de releasedatum vooruit schoven en alsnog iets uitgebracht hebben? Discussieer meer in de comments!

Bron: videogamer.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch