Menu Premium

De nieuwe Battlefield game wordt op 9 juni, vóór de E3, onthuld

JeffreyHage 02/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na maanden van speculatie, fan-art, nieuws, geruchten en smerige roddels, weten we het nu zeker. De nieuwe Battlefield (waarvan nog steeds de naam niet helemaal duidelijk is) wordt op 9 juni onthuld. Voor de E3 dus. Ontwikkelaar DICE en EA maakten dit nieuws wereldkundig middels een tweet met een video. En uit die video is het gerucht aan te sterken dat de game een moderne setting gaat krijgen. Al was het alleen maar omdat de look & feel exact gelijk is aan Battlefield 3 en 4. Wat verder wel opvalt: EA lijkt de E3 dus links te laten liggen als het gaat om de onthulling van Battlefield…

Glitches, dubstep en meer; Battlefield wordt onthuld

Met de nodige screenflashes, dubstep en krakende geluiden is de aankondiging hier: 9 juni wordt de nieuwe Battlefield aangekondigd en dat is uiteraard een titel waar met zijn allen behoorlijk naar uit kijken. Eerdere speculaties over het moderne karakter van Battlefield, worden met de aankondiging kracht bij gezet. De look & feel van de korte video staat gelijk aan die van Battlefield 3 en 4. Deze titels waren – uiteraard – ook moderne shooters. Dus dat de nieuwe Battlefield dit ook gaat zijn, lijkt nu vast te staan. Wil je dit nieuws met je eigen ogen bekijken? Check dan de tweet en video hieronder.

De trailer is al gelekt

De reveal trailer voor de nieuwe Battlefield game is overigens al een tijd geleden gelekt. Meerdere YouTubers en influencers hebben de game zelfs al gezien. En er bestaat een kans dat iemand – die overigens niet slim is bezig door het embargo te omzeilen – de video toch online heeft geknald. Overigens is er niet zo gek veel te zien op de video, maar het next-gen Modern Warfare gevoel valt wel af te lezen van de trailer.  Omdat we niet meedoen aan het tonen van gelekte beelden, moet je dat even zelf zoeken. DICE heeft bovendien al aangegeven dat je straks toch echt iets anders gaat zien. Laten we hopen dat ze woord houden.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch