Menu Premium

‘Battlefield’ wordt straks een ‘live service’ game

JeffreyHage 13/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Battlefield game wordt een absoluut spektakelstuk. EA heeft bekendgemaakt dat de shooter een nieuw systeem krijgt wat de speelbaarheid op de lange termijn verbeterd. Dit systeem is het zogenaamde EA Live Service systeem, wat ervoor zorgt dat de game constant in beweging blijft en zichzelf blijft verbeteren. Dit nieuws komt bij de eerdere bekendmaking over dat de game voor zowel last gen, als next gen uitkomt. De trailer is inmiddels ook gemaakt en een aantal mensen hebben deze al gezien. Maar daar mag tot op heden nu niets over worden gezegd..

De speelbaarheid wordt beter

Wat helaas vaak met games gebeurd is dat ze online gaan, men ze speelt, waarna de games vervolgens na een lange tijd geen updates meer krijgen. Daardoor raakt de game in het slomp, komen er cheaters en mods en raakt een game in de vergetelheid. EA wil dit probleem aan gaan pakken door op de nieuwe Battlefield game de EA Live Service tool los te laten. Met deze tool wordt het voor jou als gamer prettiger om de game te spelen en kun je sneller met EA in contact komen om iets over de game te rapporteren wat je niet fijn vindt. “I think you’ll see that and what we’ll talk about in the future, it is an opportunity to extend the Battlefield experience for people because it is such an engaged community,” aldus EA CFO Blake Jorgensen. Jorgenson vertelde daarnaast in de EA conference call dat de game meerdere wegen biedt om hem zo lang mogelijk te blijven spelen.

De trailer is er inmiddels

Oké, we hebben goed nieuws en slecht nieuws. Want ja, de trailer van Battlefield is inmiddels klaar en af. Maar nee, men mag er niks van laten zien. We hebben de trailer ook niet trouwens. Dus al wilden wij het: het gaat gewoon niet. En iedereen die wel wat laat zien krijgt direct een permaban aan de broek. Maar als we diezelfde EA CFO Blake Jorgensen mogen geloven is het een lust voor het oog. “I’d love to tell you what I said when I saw the trailer last week. But I can’t because it would get censored. I think people are going to be really blown away. And I’ll tell you on (de nieuwe consoles,red.), it is even more spectacular. But it will be great on either console.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch