Menu Premium
Loading...

De legendes van FC Barcelona zijn speelbaar in PES 2017

Roy de Keijzer 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Konami sloot eerder al een deal met FC Barcelona, waardoor PES 2017 exclusieve content in de game krijgt waar we eerder al over spraken. De legendes van FC Barcelona zijn speelbaar in PES 2017 met deze toevoeging. De sponsordeal tussen de Japanse gamegigant en de grote Spaanse club is voor drie jaar vastgesteld. De afgesproken exclusieve content voor PES is nu dus gerealiseerd in de vorm van FC Barcelona Legends. Er worden met deze content verschillende oud-Barcelona spelers aan PES toegevoegd. Bovendien gaat PES 2017 fans exclusieve toegang tot Camp Nou geven. Dat betekent dus dat andere voetbalgames dit stadion niet zullen hebben.

Zoals je in de trailer kunt zien zijn de volgende legendarische oud-voetbalspelers te selecteren in PES 2017: Rivaldo, Luis Enrique, Henrik Larsson, Ronaldinho and Carlos Puyol. PES is jarenlang achtergebleven op FIFA en verloor haar populariteit onder andere door het gebrek aan licenties, waardoor het gebruik van nepnamen jarenlang een begrip in PES was. Konami probeert daar nu verandering in te brengen, want dit jaar zijn de Nederlandse Eredivisie en de Franse Ligue 1 zijn volledig in de game gestopt.

PES 2017 is sinds gisteren verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Wat vind jij van deze focus op FC Barcelona? Wie is jouw favoriete Barcelona-legende? Heb jij PES 2017 al gespeeld, of ga je liever aan de slag met FIFA 17? Gooi een balletje op hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch