Menu Premium
Loading...

Schiet FC Barcelona naar de overwinning in PES 2017

Bas Boudewijn 26/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wedstrijd tussen dé twee grote voetbal games is de afgelopen jaren lang niet meer zo spannend zoals deze tien jaar geleden was. Konami probeert met Pro Evolution Soccer 2017 weer naar de top te komen en daar hebben ze nu een mooie troef voor weten te strikken: schiet FC Barcelona naar de overwinning in PES 2017!

Als je de clash tussen EA’s FIFA 17 en Konami’s PES 2017 kon vergelijken met Real Madrid tegen FC Barcelona, zou het Japanse bedrijf aan de kant van de Catalanen staan. De uitgever van PES en onder meer Metal Gear Solid heeft een deal gesloten met misschien wel de grootste voetbalclub van de wereld, om het dé ideale game te maken voor FC Barcelona-supporters.

Niet alleen prijken onder andere ‘MSN’ – Messi, Suarez en Neymar – straks op de cover, ook hoor jij voorafgaand aan elke wedstrijd van Barcelona in het realistisch nagebouwde Camp Nou het ‘Himno’, het enige echte clublied van de ploeg. Ook krijg je de kans om in enkele historische Barça tenues te spelen. Wellicht schiet jij straks net als Ronald Koeman in 1992 FC Barcelona naar de cup met de grote oren en dat allemaal in het bekende oranje shirtje.

Dat is nog niet alles, want om het nog maar iets nostalgischer te maken, krijg je ook toegang tot de ‘legends’ in de My Club-modus en hoewel daar nog geen namen bekend zijn, kunnen wij er wel eentje verzinnen die een plekje in dat legendarische elftal zou verdienen.

Legends, Camp Nou, oude tenues, het ‘Himno’ en nog vele andere in-game FC Barcelona meuk om je mee te vermaken dus. Vanaf 23 september kun jij aan de slag met al deze features op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC! Ben jij een van de mensen die PES 2017 dan toch weer een kans gaat geven of sla je hem dit jaar over? Laat het ons even weten in de comments!

Bron: PlayStation Blog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch