Menu Premium

De laatste Diablo 3 patch heeft PS4 Pro support met zich mee gebracht

Duncan Israel 05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder melden we al wat er precies in de laatst nieuwe patch voor Diablo 3 zit. Nu kunnen we alle PS4 Pro-bezitters ook blij maken met het nieuws dat de laatste Diablo 3 patch hun console nu ook support!

Beter gezegd, alle mensen die Diablo 3 spelen op een 4K-scherm zal gemerkt hebben dat de game van Blizzard er een stuk scherper uitziet.  Dit betekent overigens niet dat spelers op 1080p-schermen achtergesteld worden. Ook op 1080p ga je verbeteringen merken, grafisch gezien. Nu staat de Diablo-franchise niet perse bekend om zijn oogstrelende graphics,  maar het feit dat alle kartelrandjes nu uit de game zijn glad getrokken mogen we – vijf jaar na dato – wel een verbetering noemen!

Dus, ga je gang! Spring in de gefacelifte wereld van Diablo 3 en geniet van de vette gameplay! Nu met de grafische stijl, zoals Blizzard hem al jaren bedoeld heeft. Vergeet ook zeker niet de vernieuwde, oude, Diablo 1 dungeons te checken! Deze zijn met deze laatst nieuwe patch ook naar Diablo 3 gekomen. Wacht daar echter niet te lang mee, want vanwege het 20-jarig jubileum zijn deze dungeons teruggekomen. Echter blijven ze maar speelbaar tot het einde van deze maand.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch