Menu Premium
Loading...

Diablo 1 speelbaar in Diablo 3 door de nieuwe Anniversary patch

Rens van Nerum 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo is jarig en dat vieren ze met een nieuwe patch. Patch 2.4.3 brengt alle levels van Diablo 1 in de vorm van een dungeon naar Diablo 3. Zo kun je al je nostalgische gevoelens erop loslaten in Diablo 3! Hoe vet is dat!?

20 jaar bestaat Diablo inmiddels al. Van 1996 tot 2016 maakt de game vele van ons wild met zijn hevige hack-and-slash methodes om zo de kont te schoppen van demonen en flinke zweethanden te krijgen bij de dungeons. Om eer aan te brengen aan het 20 jarig bestaan van Diablo, hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om alle 16 levels van Diablo 1 te verwerken in één grote dungeon voor Diablo 3. Deze dungeon heet The Darkening of Tristram.

Het mooie aan de dungeon is dat deze volledig in retroperspectief gemaakt wordt. Zo staat de camera dichterbij je character, zit er een pixelfilter overheen verwerkt, geluiden zullen wat ouder klinken en vaker herhaald worden, kun je niet rennen en is je visie geblokkeerd tot niet verder dan een rotatie van 8 graden. Verder zitten er ook old-school animaties in en is de volledige UI zoals in deel 1. Verder zitten er item-updates en aanpassingen aan de grotere rifts in de patch verwerkt. Zo kom je in de maand januari vanaf het moment dat de patch actief is, cultists tegen in Sanctuary. Deze droppen een missive nadat je ze hebt geslacht en openen een portal naar de nieuwe dungeon.

Blizzard schreef het volgende in een blog over de patch:

“An ancient evil stirs in the ruins of Old Tristram, and a mysterious portal has appeared that leads to the halls of an all-too familiar cathedral. Deep beneath the catacombs, the Dark Lord awaits any intrepid adventurer who dares to challenge him,”

De patch moet zeer binnenkort gaan verschijnen voor Diablo 3. Ga jij de eerste Diablo opnieuw spelen in deeltje 3? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch