Menu Premium

De harde banhammer van Ubisoft zwaait nu ook in The Division

Ridho Hidayat 09/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft het helemaal gehad met cheaters en breidt het zerotolerancebeleid uit. Gisteren kon je hier al lezen dat het bedrijf een harder beleid ging hanteren in Rainbow Six: Siege, maar daar houdt het niet op, want de harde banhammer van Ubisoft zwaait nu ook in The Division.

Bij de release van The Division was Ubisoft nog coulant voor de vervelende valsspelers, want cheaters kregen slechts een schorsing van drie dagen. Ruim een maand geleden maakte Ubisoft al bekend dat ze harder gingen optreden tegen gamers die de boel belazeren, door middel van verbeterde opsporingsmethoden en een schorsing van twee weken. Dit leidde toen al tot bijna vierduizend permanente bans.

De ontwikkelaar kwam echter tot de conclusie dat ook deze maatregel nog ontoereikend was om een eerlijke gamewereld in stand te houden. Vandaar dat cheaters in The Division vanaf nu bij een eerste overtreding direct al een permanente ban krijgen. Hiermee hoopt Ubisoft spelers die het spel bederven buiten de deur te houden, zodat iedereen eerlijk het strijdveld betreedt.

Ben jij blij met de komst van dit zerotolerancebeleid? Of maak jij je handen zelf ook wel eens vuil aan de verleidende krachten van de wallhacks, aimbots of andere oneerlijke hulpmiddelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch