Menu Premium

De GTA Online I’m Not A Hipster update is nu beschikbaar

Karim Shehata 17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games is misschien wel de meest populaire uitgever onder de gamer, met misschien wel de meest getalenteerde ontwikkelstudio’s in haar bezit. De games van Rockstar zijn altijd zeer volwassen te noemen en hebben vaak ook een zeer serieuze ondertoon, terwijl er toch er veel humor bij komt kijken. Nu focust Rockstar zich voor de nieuwe update voor GTA Online alleen even op dat laatste, want de GTA Online I’m Not A Hipster update is nu beschikbaar.

Dat deze update niet zo serieus is bedoeld, is natuurlijk meteen duidelijk. De uitgever haalt even een flinke grap uit met de zogenaamde ‘hipster’, waarmee dus flink gespot wordt in deze update. Zo ga je nieuwe retro print tees vinden, naast nieuwe skinny jeans, hairstyles, tattoos en animal masks. Hier blijft het overigens niet bij, want de update zorgt er ook voor dat de gameplay allemaal wat soepeler loopt. Uiteindelijk is een update daar natuurlijk ook voor bedoeld, alhoewel het natuurlijk altijd leuk is als we extra content krijgen, toch?

Om even dieper op deze update in te gaan, zal ik je meteen vertellen dat er zeven nieuwe auto’s beschikbaar zijn vanaf het moment dat je deze update download op de Xbox 360 of PlayStation 3. Zo kun je onder meer de Glendale, Warrener, Blade en Rhapsody verwachten wanneer je de update hebt binnengehaald. Deze auto’s zien er totaal niet gevaarlijk of snel uit, maar met de juiste modificaties kun je deze auto’s volgens Rockstar laten veranderen in beesten van auto’s. Deze auto’s kun je gebruiken om naar de Ammu-Nation-winkel te rijden in de game, want hier kun je twee nieuwe wapens vinden: de Vintage Pistol en de Antique Cavarly Dagger. Van het laatstgenoemde wapen kom ik alleen door de naam al in de Red Dead-sferen.

Als klap op de vuurpijl zijn er een aantal nieuwe Jobs toegevoegd aan de game en zijn er ook wat irritaties van spelers weggewerkt uit de game. Wanneer een andere speler bijvoorbeeld jouw dure auto kapot maakte, maar zelf niet genoeg geld had, was het aan jou de beurt om de auto te gaan betalen. Dit klopt natuurlijk niet en daarom is deze irritatie uit de game gewerkt. Daarnaast zijn er een hoop bugs uit de game gehaald en zijn er wat aanpassingen gedaan aan wapens. Zo doet Tear Gas nu veel meer schade en duurt het ook langer voordat het gas verdwijnt. Wanneer jij dus graag GTA Online speelt en zin hebt om iemand het leven zuur te maken met Tear Gas, kan dit na het downloaden van de I’m Not A Hipster update dus op een nog betere manier! De update is nu beschikbaar voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van de game. De PC-, Xbox One- en PlayStation 4-versies van Grand Theft Auto V verschijnen eind dit jaar.

De GTA Online I'm Not A Hipster update is nu beschikbaar

De GTA Online I'm Not A Hipster update is nu beschikbaar

De GTA Online I’m Not A Hipster update is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch