Menu Premium

De Grand Theft Auto V Official Trailer is aangekondigd

Gamekings Redactie 28/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je denkt dat Rockstar klaar was met de promotie van GTA V, dan heb je het goed mis. De Grand Theft Auto V Official Trailer is aangekondigd en nu gaan we eindelijk zien waarmee Rockstar de TV-reclames binnen komt stormen!

UPDATE: De trailer zal donderdagmiddag om 17.00 hier te zien zijn op Gamekings.tv!

Elke game heeft altijd één trailer die toonaangevend is in de marketing-campagne. Deze trailers zijn over het algemeen het vetst, het stoerst en het leukst om naar te kijken. Nu Rockstar Games ons de afgelopen tijd al behoorlijk warm heeft gemaakt met screenshots, artwork en heuse gameplay-beelden is het nu tijd voor de kers op de taart. Deze trailer gaat laten zien waar GTA V voor staat. In deze trailer gaan we nogmaals zie hoe overweldigend groot de wereld is en hoe goed alles er uitziet. De Official Trailer die 5 jaar geleden uitkwam voor GTA IV was toen toonaangevend voor de gehele game. Nu maar hopen dat ook deze trailer een enorm spektakel wordt.

Als het over een nieuwe Grand Theft Auto-game gaat, springt iedereen al van zijn stoel. Sommige bestempelen dit als “overhyping”, ik zie dit meer als enthousiasme. Het is een beetje te vergelijken met dat je als klein kind in je bed lag te wachten en niet kon slapen, omdat je wist dat je morgen jarig was. In dit geval zijn wij de kinderen en GTA V het cadeau, met Rockstar als liefhebbende ouders. De Grand Theft Auto V Official Trailer komt aanstaande donderdag uit en die trailer check je natuurlijk hier op Gamekings! Hoelaat de trailer uit zal komen, krijgen we nog te horen van Rockstar Games. GTA V is vanaf 17 september verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

De Grand Theft Auto V Official Trailer is aangekondigd

De Grand Theft Auto V Official Trailer is aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch