Menu Premium
Loading...

De Death Star gaat eraan in deze Star Wars Battlefront: Death Star trailer

Soraya van der Weiden 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Star Wars-hype is weer helemaal terug van nooit-helemaal-weggeweest en dat bewees ook de EA-game Star Wars Battlefront. Inmiddels is het alweer tijd voor het derde en één na laatste DLC voor de shooter. Deze bevat nieuwe wapens, heroes en zelfs een nieuwe modus. Om dit heugelijke feit te vieren, is er nu de Star Wars Battlefront: Death Star trailer.

De uitbreiding draait, zoals de naam doet vermoeden, om de Death Star, een planeet-achtig schip uit Star Wars dat genoeg vuurkracht heeft om een planeet in één keer te doen vervagen. Star Wars Battlefront: Death Star laat je in én rond dit wapen epische gevechten aangaan. In de nieuwe game-modus Battlefront, begin je het gevecht buiten de Death Star, moet je deze vervolgens binnendringen en als laatste schakel je deze uit. Daarnaast zijn er dre nieuwe levels, nieuwe wapens en voertuigen en kan je eindelijk spelen met Chewbacca en Bossk, een premiejager uit Star Wars V en VI.

De season pass-houders mogen allereerst aan de slag in de ruimte, want voor hen komt de DLC op 20 september al uit. Dit terwijl de ‘normale’ mens moet wachten tot 4 oktober.

De DLC na Death Star zal gaan draaien om Rogue One, de Star Wars-film die eind dit jaar naar het witte doek komt. Heb je nog geen idee wat je moet vinden van Star Wars: Battlefront? Boris en Steven vertellen het je in de review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch