Menu Premium
Loading...

Review: Star Wars Battlefront

17/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dames en heren, bereid u voor. De Star Wars Battlefront review staat klaar om u de komende 17 minuten omver te blazen. Boris en Steven hebben plaatsgenomen in de studio om deze game te bespreken.

Steven en Boris zijn zoals jullie waarschijnlijk al weten enorme Star Wars fans. Je betreedt dan ook gevaarlijk terrein wanneer je de meest iconische filmserie uit hun jeugd gaat belichten. EA is deze spannende uitdaging aan gegaan en heeft na 10 jaar wachten een nieuwe Star Wars Battlefront ontwikkeld.

Star Wars Battlefront is de derde Battlefront game van de Star Wars serie. Je bezoekt hierbij planeten uit het Star Wars universum zoals Endor en Hoth. Ook heb je de mogelijkheid om als een Hero te spelen. Je rent dan over het slagveld als Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo of nog vele anderen. Er is natuurlijk nog veel meer te beleven in deze wereld, maar dat zullen Boris en Steven je vertellen.

Als jij wilt weten wat de ongezouten mening is van Steven en Boris, zet je dan schrap en check de review van Star Wars Battlefront.

Review: Star Wars Battlefront

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch