Menu Premium
Loading...

De bizarre Rocket League Rumble update is vandaag uitgekomen

Suzanne de Jong 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder werd al bekend gemaakt dat de game van Psyonix een grote update zou krijgen. En vandaag is het zover, de bizarre Rocket League Rumble update is vandaag uitgekomen. Waar voorheen basketbal en ijshockey al uitstapjes waren binnen deze voetbal-variant krijgen we nu te maken met heuse power-ups.

Patch 1.22 bevat deze nieuwe Rumble-modus en is vanaf nu te downloaden op jouw console of PC. Goed nieuws voor iedereen met Linux of Mac, de game is vanaf vandaag in Beta op deze platformen! Rumble is alleen te spelen in 3v3, dus zorg ervoor dat je genoeg vrienden hebt waarmee je deze bizarre nieuwe modus kunt uitproberen. In Rumble krijg je ramdom één van de 11 beschikbare voorwerpen als power-up toegediend waarmee jij moet gaan proberen om de bal in het doel van de tegenstander te maaien.

In deze update is er ook de nieuwe Octagon map is toegevoegd aan de Labs Playlist. In de casual en ranked playlist zijn nu ook de DFH Stadium (Stormy), en de Urban Central (Dawn) maps te vinden. Wil je graag meerdere auto’s cutomizen en deze bewaren? Het is vanaf nu mogelijk om tien bolides samen te stellen, die je later is de strijd der Rocket League kunt gebruiken. Tot slot is het nu mogelijk om je uncommon items te ruilen met je maten. Zit jij al klaar voor deze epische Rocket League update?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch