Menu Premium
Loading...

Rocket League Rumble is een gestoorde nieuwe mode en verschijnt in september

Karim Shehata 08/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rocket League is inmiddels iets langer dan een jaar uit en het succes van de game is bizar te noemen. Afgelopen weekend vonden bijvoorbeeld de eerste RLCS plaats, waar I Buy Power – met de van YouTube bekende Kronovi – zich tot de eerste wereldkampioen Rocket League ooit wist te kronen. Echter werd er ook een nieuwe Rocket League-modus aangekondigd tijdens het toernooi, genaamd Rocket League Rumble!

Rocket League Rumble zou je meteen de meest gestoorde mode kunnen noemen die de game tot nu toe gekend heeft. Alsof met auto’s voetballen, basketballen en ijshockeyen nog niet gek genoeg was, kun je vanaf september in deze modus ook met bizarre power-ups aan de slag! Zo kun je bijvoorbeeld een schoen tegen een andere auto aanschoppen, of met een trekhaak een doelpunt maken.

Alle power-ups die Rocket League Rumble te bieden heeft:

The Boot (Kick’s an opponent’s car)
Disruptor (Forces the opponent to drive uncontrollably)
Freezer (Freezes the ball in-place)
Grappling Hook (Pulls you towards the ball)
Haymaker (Punches the ball)
Magnetizer (Attracts the ball to your car)
Plunger (Grabs the ball via plunger and cord)
Power Hitter (Hit everything harder)

In de trailer boven dit bericht kun je de gestoorde power-ups en de modus alvast in actie zien. Rocket League Rumble verschijnt in september voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en is onderdeel van een grotere update, waarvan we nu nog niet weten wat deze naar de game gaat brengen.

Bron: Kotaku

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch