Menu Premium
Loading...

De Bioshock: The Collection Remastered Comparison Trailer laat ons hét verschil zien

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind juni werd bekend dat er inderdaad een compleet Bioshock-pakket op komst was. Natuurlijk zijn we maar wat benieuwd hoe deze remaster eruit gaat komen te zien als je straks het desbetreffende schijfje in de Xbox One, PlayStation 4 of PC schuift. Het is natuurlijk Gamescom-week en dus, beloond 2K Games ons met een trailer, waarin we deze vergelijkingen heel duidelijk onder ogen krijgen. Dus leun achterover en kijk op je gemak naar de Bioshock: The Collection Remastered Comparison Trailer.

In deze trailer is goed te zien dat de mensen van 2K niet stil hebben gezeten en dat de games er op de huidige generatie consoles prima uit komen te zien. Vorige week verscheen er ook al een trailer, hoewel het er toen sterk op leek dat het niet de grafische krachten toonde die het wel in zich had. Of dat te maken had met de onthulling van de bovenstaande trailer is niet bekend.

Wat vind jij ervan dat de Rapture op deze manier op je beelbuis geknald wordt en krijg je zin om, na het zien van deze beelden, je controller te pakken en opnieuw het Bioshock-avontuur te beleven? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd wat jij van deze trailer vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch