Menu Premium
Loading...

Bioshock: The Collection is real en komt in september naar je toe

Suzanne de Jong 30/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat al een hele lange tijd het gerucht dat er een Bioshock Collection komt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Gisteren leken die geruchten echter dan ooit, maar zojuist kregen we het verlossende woord van 2K Games: Bioshock: The Collection is real en komt in september naar je toe.

Negen jaar geleden kwam de eerste Bioshock-game uit en deze werd zeer goed ontvangen. Een kleine vier jaar later deed 2K Games in samenwerking met Irrational Games het kunstje nog eens dunnetjes over. Iedere sterveling op deze aardkloot weet ook dat Bioshock Infinite de serie een waardig sluitstuk heeft gegeven.

Vanaf september alle drie de games, inclusief alle DLC, dus als remaster te verkrijgen. Deze remaster is tot stand gekomen middels de hulp van Blind Squirrel Games. De PC-versie daarentegen wordt niet geremasterd, maar krijgt alleen de Collection. Dit omdat de PC al genoeg opties heeft voor gruwelijke graphics. Ook zitten er nooit eerder vertoonde filmpjes in en commentaar van Bioshoc-godfather Ken Levine. Als je precies wil weten wat Bioshock: The Collection bevat, check dan even de onderstaande info:

BioShock
Director’s Commentary: Imagining BioShock: een reeks filmpjes met Ken Levine, de creatief regisseur van BioShock en BioShock Infinite, en Shawn Robertson, hoofd animatie van BioShock en animatieregisseur van BioShock Infinite.

Museum of Orphaned Concepts: wandel door een door Rapture geïnspireerd virtueel museum waarin je een blik achter de schermen werpt op concepten die nooit zijn gebruikt voor de originele game.

Challenge Rooms: ruk je even los van het verhaal van BioShock om puzzels op te lossen en slicers en Big Daddies te verslaan. En achievements of trofeeën te verdienen natuurlijk.

BioShock 2
Minerva’s Den: een gloednieuw, op zichzelf staand BioShock-verhaal die een kant van Rapture laat zien die je nog niet kende. Om het op te nemen tegen de Lancer Big Daddy moet je extra gevechtsvaardigheden gebruiken, zoals de experimentele Ion Laser en de chaotische plasmid Gravity Well, die alleen beschikbaar is in Minerva’s Den.

Protector Trials: kruip in de huid van een Big Daddy uit de Alpha Series die vlak voor de gebeurtenissen uit BioShock 2 ontwaakt.

-Bioshock 2 bevat geen multiplayer

 BioShock Infinite
Burial at Sea – uitbreidingspacks Episode 1 en 2: dit grote, tweedelige DLC-pack maakt de BioShock-trilogie compleet door terug te gaan naar het begin. Ga terug naar Rapture, vlak voor de gebeurtenissen uit de originele

BioShock!
Uitbreidingspack Clash in the Clouds: versla 60 uitdagingsgolven op vier extra maps, verover het klassement en ontgrendel gebieden die je kunt verkennen in het museum The Columbian Archaeological Society.-Columbia’s Finest Pack: combineert de content van het Industrial Revolution Pack en het Upgrade Pack en bevat 500 Silver Eagles, vijf Lock Picks, zes unieke uitrustingsvoorwerpen en twee wapenupgrades: Comstock’s China Broom Shotgun en Comstock’s Eagle Eye Sniper Rifle.

Genoeg content voor iedereen die de Bioshock-games nog eens wilt spelen, of natuurlijk een mooie gelegenheid voor de mensen die de Bioshock-serie compleet gemist hebben. Bioshock: The Collection komt op 16 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Krijg jij al zin om deze remaster collectie te spelen? Laat je horen in de comments!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch