Menu Premium

De Battlefield 1 uitbreiding They Shall Not Pass wordt getoond in deze trailer

Ridho Hidayat 02/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag kreeg je al meer informatie over de aanstaande Battlefield 1 DLC’s. Zoals gezegd staat de eerste DLC in het teken van de Slag om Verdun, die uiteindelijk leidde tot een zwaarbevochten overwinning voor Frankrijk. Nu kun je de Franse soldaten in actie zien, want de Battlefield 1 uitbreiding They Shall Not Pass wordt getoond in deze trailer! Dat is nog niet alles, want verder is de releasedatum bekendgemaakt: vanaf 14 maart kunnen mensen met de Season Pass zich in de strijd voegen en twee weken later de rest van de wereld.

Tijdens de Slag om Verdun kwam het Franse leger met een nieuwe strijdkreet die in het Engels ‘They shall not pass’ luidt. In de trailer is te zien wat voor harde strijd er aan het westelijke front gestreden werd, want de kogels vliegen je om de oren. Deze DLC bevat om te beginnen vier nieuwe maps: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons en Rupture. Verder kun je met de uitbreiding de nieuwe Frontlines gamemodus spelen, krijg je twee nieuwe Operations, nieuwe wapens en wordt er een dodelijke Behemoth-tank toegevoegd.

Als je de Season Pass bezit, kun je dus vanaf 14 maart aan de slag met de Battlefield 1 uitbreiding They Shall Not Pass. Als je de DLC los koopt, zul je twee weken langer moeten wachten. Duik jij straks de loopgraven in om de Slag om Verdun na te spelen? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch