Menu Premium

DICE geeft meer info over de aanstaande Battlefield 1 DLC’s

Richard den Toom 01/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste DLC-pakket voor Battlelfield 1 gaat deze maand uitkomen en zal zich focussen op het Franse leger en haar strijd tegen het Duitse Keizerrijk. Nu de release van dit eerste pakket niet lang meer op zich laat wachten, heeft DICE ook een tipje van de sluier opgelicht van de rest van de Battlefield 1 DLC’s.

Het tweede pakket, In The Name Of The Tsar, introduceert het Oostfront en het leger van de Russische tsaar: ‘Betreed het grootste front van de oorlog met het Russische leger, en vecht in besneeuwde ravijnen en op een ijskoude archipel op 4 nieuwe maps.’ Het derde pakket gaat Turning Tides heten: ‘Doe mee aan de amfibische oorlogvoering van de Eerste Wereldoorlog, de gewaagde aanval op de haven van Zeebrugge, de slag om Gallipoli en nog veel meer.’ Het vierde en laatste pakket gaat vanaf nu door het leven onder de naam Apocalypse en gaat afgaande op de beschrijving op de officiële Battlefield website het nodige spektakel brengen: ‘Ga over-the-top in de beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog. Verover zwaar bevochten terrein met bruut gereedschap en unieke wapens.’

Iedereen die Battlefield 1 nog niet heeft gespeeld en die een PC of Xbox One heeft, kan dit weekend bovendien de game gratis uitproberen. Check voor meer info de link onderaan dit bericht.

Bron: officiële Battlefield website

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch