Menu Premium

De Battlefield 1 beta eindigt op 8 september

Mark Hoogland 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen we je vorige week meldden dat de beta voor Battlefield 1 van start was gegaan, hadden DICE noch EA hiervoor een einddatum aangegeven. Inmiddels weten we dat we tot later deze week de tijd hebben om de game te checken, want de Battlefield 1 beta eindigt op 8 september.

Het was een bewogen weekje; binnen luttele uren na de launch van de beta knalden de servers van EA eruit wegens overbelasting. Hoewel je kunt aannemen dat zo’n beta miljoenen spelers trekt en een studio hierop voorbereid tracht te zijn, bleek er achteraf sprake van een DDoS-aanval – opgeëist door PoodleCorp, een hackersgroep die eerder servers van Pokémon Go en GTA 5 op de knieën bracht. Zo’n twaalf uur later kwamen gamers eindelijk de game weer in.

Zoals eerder vermeld kun je in de Battlefield 1 beta aan de slag met zowel de 64-player mode Conquest als de 24-player mode Rush. Eerstgenoemde heeft deze week een kleine tweak gehad middels het verwijderen van de tijdlimiet, tot groot genoegen van de spelers. Tot welk tijdstip de beta nu nog speelbaar is, is niet exact bekend, wel weten we dat hij op donderdag zal eindigen.

Wat zijn jouw ervaringen met de Battlefield 1 beta? De eerste dag niet kunnen spelen, maar vervolgens non-stop wezen knallen in de Sinaï-woestijn? En zo ja, wat vond je van de game?

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch