Menu Premium

De Battlefield 1 open beta is vanaf vandaag live!

Mark Hoogland 31/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is waarschijnlijk één van de titels waar gamers wereldwijd het meest naar uitkijken: Battlefield 1. In de week van de Gamescom konden we je al een dikke trailer laten zien waarvan ons hart sneller ging kloppen. Echter, je kunt de game nu ook tijdelijk zélf ervaren, want de Battlefield 1 open beta is vanaf vandaag live!

Mensen die zich voor 21 augustus hadden ingeschreven voor het Battlefield Insider-programma, konden sinds gisteren al aan de slag met de beta. De rest van de wereld kan vanaf vandaag oorloggie spelen op PC (via Origin), PlayStation 4 en Xbox One – let wel, voor die laatste heb je Xbox Live Gold-account nodig! Opvallend genoeg is op dit moment nog niet bekend tot wanneer de beta zal duren. Ons advies: wacht vooral niet te lang!

De open beta van Battlefield 1 vindt plaats in de Sinaï-woestijn en kent twee modi om te checken. Allereerst is daar de befaamde mode Conquest – met een maximum van maar liefst 64 spelers is het zaak om belangrijke doelwitten van de tegenstanders over te nemen. Is dat jou te massaal, dan kies je toch lekker voor Rush? Hierin speel je met maximaal 24 spelers en moet het aanvallende team telegraafpalen van het verdedigende team moeten vernietigen, om zodoende diens artillerie uit te schakelen.

Je voortgang in de Battlefield 1 beta wordt niet opgeslagen voor de uiteindelijke game zelf, die op 21 oktober verschijnt. Wel krijg je een speciale dog tag wanneer je op vier verschillende dagen speelt en level 15 behaalt. Waar wacht je nog op! Duik die oorlog in en deel je bevindingen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch