Menu Premium

De Assassin’s Creed film heeft wereldwijd al meer dan 150 miljoen dollar opgeleverd

Maarten van Steijn 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat we dit jaar konden inluiden met weer een nieuwe verfilming die gebaseerd is op een game, weten we inmiddels al. In onder anderen de Verenigde Staten draaide de Assassin’s Creed film  al sinds 21 december 2016, in Nederlands vanaf januari. En nu blijkt: Wereldwijd heeft Assassin’s Creed in drie weken tijd bijna 150 miljoen dollar opgehaald. Ubisoft heeft deze statistieken onlangs vrijgegeven.

Ook staat deze film in een aantal landen in de top 3 van best bezochte films op het moment. In Mexico en Rusland staat de film op nummer één, in Italië op de tweede plek en in Frankrijk en Duitsland op de derde plaats.

Al hoewel de film, gebaseerd op de Assassin’s Creed franchise, redelijk wat naamsbekendheid heeft gekregen, zijn de filmcritici onder ons er niet enorm over te spreken vanwege de wat ‘dunne’ verhaallijn. De film geeft wel een aardig beeld weer van een aantal aspecten uit de game, waardoor het voor de Assassin’s Creed fans onder ons wel interessant kan zijn!

David en JJ hebben de film afgelopen week al gezien en laten hierover hun mening achter. Check dat dus snel!

Heb jij deze film al gecheckt? En ben jij erover te spreken, of had hier veel meer in kunnen zitten volgens jou? Laat het weten in de comments!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch