Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed film review

03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed de film is eindelijk in première gegaan en daar zijn David en JJ bij aanwezig geweest. Zonder al te veel te spoilen over de film, bespreken de heren de verfilming van deze franchise en bekijken of deze film het gaat halen bij zowel de  “normale” filmkijker als fan van de franchise.

In hoeverre zien we overeenkomsten met de reeks games van Assassin’s Creed? Als filmmaker moet je belangrijke keuzes maken over de inhoud, die vooral gebaseerd is op een game. Neem bijvoorbeeld de film Warcraft, wat een verfilming is van World of Warcraft. Vertel je dan het verhaal zodat de “normale” filmkijker er makkelijk in kan stappen en het allemaal kan begrijpen in twee kleine uurtjes? Of laat je een aantal details en introducties van personages weg, omdat de mensen die de game spelen het toch wel herkennen? Waar het in Assassin’s Creed in ieder geval wel om draait, is het zo realistisch mogelijk laten lijken. Zo zijn er net als in de games, gebouwen rechtstreeks uit de realiteit verwerkt in de film en zijn de stunts en gevechten zo realistisch mogelijk uitgevoerd.

David en JJ laten in ieder geval hun mening achter in deze Assassin’s Creed film review voor de potentiële bioscoop bezoeker en wellicht kunnen we ook nog uitkijken naar een tweede film!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch