Menu Premium

Dawngate EU Alpha Servers zijn vanaf nu open

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

MOBA-fans zijn vast al bekend met Dawngate, een nieuwe multiplayer-online-battle-arena game van EA. De game is ontwikkeld door Waystone Games en is sinds 2013 al speelbaar in een closed beta. In mei dit jaar werd de beta opengesteld aan een groter publiek en nu is het tijd voor de game om een volgende stap te maken. De Dawngate EU Alpha Servers zijn vanaf nu open, zo heeft EA net op de Gamescom bekendgemaakt.

Europeanen kunnen zich dus in de handjes wrijven, want zij krijgen als eerste toegang tot deze Alpha servers. Waar de game zich erg op richt, is dat het toegankelijk is voor iedereen. Het is mogelijk om meerdere game-modi, met wat voor een character dan ook, in verschillende stijlen te spelen. Veel keuzevrijheid dus. EA probeert om het idee van een MOBA te behouden, maar heeft er voor gekozen om alles vanaf de grond op te bouwen met Dawngate. Op deze manier wilt EA het gevoel van het genre behouden, terwijl ze wel een unieke draai geven aan de gameplay.

Of EA daadwerkelijk vernieuwing in het MOBA-genre heeft gebracht, kon je al langer testen op de beta servers. Nu komt een echte release een stapje dichterbij met de opening van de alpha servers. Dit zal dus wat meer op het eindproduct, en dus de visie van EA, lijken. Wat vind jij, is het ze gelukt om het MOBA-genre te vernieuwen?

Dawngate EU Alpha Servers zijn vanaf nu open

Dawngate EU Alpha Servers zijn vanaf nu open

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch