Menu Premium

Datum van Battlefield Hardline beta is mogelijk uitgelekt

Gamekings Redactie 26/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lekken van data. Soms is er een koffertje blijven staan op het station met belangrijke info van de CIA, een andere keer wordt net aan de juiste persoon de juiste informatie ingefluisterd, waardoor ineens iedereen op de wereld weet wat er aan de hand is. Nu lijkt het er op dat de datum van Battlefield Hardline beta mogelijk is uitgelekt. Is dit serieus, of worden wij met z’n alle smakelijk in het ootje genomen?

Volgens een gelekte mail aan verschillende YouTube-gebruikers komt de beta van Battlefield Hardline op 3 februari. De mail is verzonden door Ronku, een door EA gesponsord programma welke YouTube-gebruikers betaald om beelden van Battlefield online te knallen.

Of dit waar is, blijft altijd maar de vraag. Het kan namelijk ook zo zijn dat dit iemand is die gewoon even interessant wil doen. Volgens Reddit zijn er al verschillende gebruikers die de game aan het spelen zijn om op de dag van de beta allerlei content online te knallen. Nog een paar nachtjes wachten dan maar, want dan komen we er achter of dit nieuws echt waar is. Laten we het hopen!

Bron: VG247

nieuws_20150126Battlefieldhardline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch