Menu Premium

Darksiders 2 krijgt Arena Survival Mode

Gamekings Redactie 07/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Darksiders 2 krijgt Arena Survival Mode. Dit laat THQ door middel van een persbericht weten. In deze modus krijg je de mogelijkheid om je eigen Death verder te levelen, zelfs als je de game al hebt uitgespeeld.

De release van Darksiders 2 is nog maar een paar weken van je verwijderd en THQ lijkt nog enkele verrassingen voor je in petto te hebben. De Arena Survival Mode is precies wat je er van verwacht, jezelf staande houden tegen hordes van vijanden. De modus bevat maar liefst 100 unieke waves aan duivels tuig om door midden te hakken met de enorme zeisen van Death. Je krijgt na elke vijf waves die je overleefd de keuze tussen een beloning (dit zijn random items die gegenereerd worden aan de hand van de moeilijkheidsgraad van de uitdaging) of nog eens vijf extra waves. Kies je voor de laatste optie dan maak je uiteraard kans op nog coolere items, maar leg je ondertussen het loodje dan kom je van een koude kermis thuis en sta je met lege handen. Het wordt dan ook een pittige klus om alle 100 waves vol te houden, maar als het je lukt, zal je daarvoor rijkelijk beloond worden.

Naast deze toch vernieuwende modus voor de Darksiders-serie, laat THQ ook weten dat Darksiders 2 een New Game+ bevat. Die je toelaat om de game nog een keer te doorlopen met behoud van je volledig opgebouwde Death en je eerder verworven skills en wapens.

Om het hele verhaal compleet te maken geeft THQ ook  nog wat nieuwe screenshots vrij van de Arena Survival Mode, die hieronder te zien zijn. De Amerikaanse uitgever heeft een lastige tijd achter de rug, maar lijkt met Darksiders 2 een compleet pakket te gaan afleveren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om aan de slag te gaan met de broer van War, maar wat zijn jouw verwachtingen? Vind jij de nieuwe Arena Survival Mode daadwerkelijk een waardevolle toevoeging voor Darksiders 2?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch