Menu Premium

Dark Souls II verschijnt op 25 april voor de PC

Lisette Atsma 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals eind februari al bekend is gemaakt, loopt het storm voor Dark Souls II. In tegenstelling tot de eerste game, waarvoor een succesvolle petitie moest worden opgesteld, was het al vooraf gegarandeerd dat Dark Souls II uit zou komen op de PC. Toen een poosje terug de releasedatum voor de console-versies van Dark Souls II bekend werd gemaakt, bleef het over de PC-versie echter angstvallig stil. Nu komt daar verandering in, want Dark Souls II verschijnt op 25 april op de PC. Dit betekent dat de game zes weken na de release op de console zal verschijnen voor de PC.

Dat de PlayStation 3- en Xbox 360-versies op 14 maart uit zouden komen, wisten we al even, maar het enige dat ons was verteld over een PC-versie was dat ze hoopten om deze binnen een aantal weken uit te kunnen brengen. Het in Japan gevestigde Namco Bandai zegt dat ze er zeker van wilden zijn dat de PC-versie van Dark Souls II de best mogelijke speelervaring zou hebben en dat PC-gamers daarom iets langer moesten wachten. De game was immers speciaal voor de consoles ontwikkeld.

De gamers die de PC-versie van Dark Souls II straks gaan spelen, kunnen genieten van een optimale frame rate en verbeterde textures. Daarnaast zal er ondersteuning komen voor besturing met muis en toetsenbord, want dit waren namelijk features waar fans in de eerste game problemen mee hadden en waar al heel snel mods voor verschenen. De game zal vanaf 25 april digitaal verkocht worden via Steam, maar natuurlijk zal Dark Souls II ook gewoon fysiek verkrijgbaar zijn vanaf die datum.

Dark Souls II verschijnt op 25 april voor de PC

Dark Souls II verschijnt op 25 april voor de PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch