Menu Premium

Dark Souls II krijgt grote update op 5 februari

Karim Shehata 15/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dark Souls II is natuurlijk al een tijdje uit, maar de game wordt zeker nog niet vergeten door Bandai Namco. In april verschijnt uitbreidingspakket Scholar of the First Sin, welke er voor zorgt dat de game samen met dit uitbreidingspakket ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Om gamers die nog met veel plezier Dark Souls II spelen op de PlayStation 3 en Xbox 360 tegemoet te komen, brengt Bandai Namco over een klein maandje een grote update uit voor de game.

Zo wordt het personage Scholar of the First Sin onder mee toegevoegd door middel van deze update. Ook gaat er veel op het gebied van PvP op de schop in deze game, want een nieuw item gaat ervoor zorgen dat niet alle souls meteen toegevoegd worden aan iemand z’n level. Dit item heet de Agape Ring en wordt door middel van deze update toegevoegd aan Dark Souls II.

De volledige lijst aan veranderingen is te zien op de Tumblr-pagina van Bandai Namco. De update verschijnt op 5 februari, terwijl Dark Souls II: Scholar of the First Sin in april verschijnt voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Bron: Bandai Namco

Dark Souls II krijgt grote update op 5 februari

Dark Souls II krijgt grote update op 5 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch