Menu Premium

Cyberpunk 2077 eert het 5 jarig jubileum van Mad Max

Joquai Hooff 18/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

CD Projekt Red maakte deze week bekend dat Cyberpunk 2077 een auto krijgt uit Mad Max Fury Road. Ze doen dit vanwege het vijfjarige jubileum van de film. En dus kun je straks in de game een beest van een auto rijden. Een mooi monster dat geïnspireerd is op Mad Max. De eerste beelden van de auto kwamen voorbij op Twitter.

Eerste blik op de Badlands Area

Het draait allemaal om de Reaver. Dit is een speciaal ontworpen Wraith gang auto, gebaseerd op de Quadra Type-66 auto. Het schijnt dat deze auto 1000 PK zou hebben. Dat klinkt als een fijne manier om straks door de wereld van Cyberpunk 2077 te racen. De video die door CD Projekt Red op Twitter is gezet, laat ook direct de eerste beelden van de Badlands Area in Cyberpunk 2077 zien. En dat is naast de auto ook groot nieuws, want we hebben dit nog niet eerder gezien. De Badlands Area ligt net buiten Night City en wordt geterroriseerd door twee gangs genaamd, de Aldecados en de Wraiths. De gangs zijn regelmatig in het gebied om hun onderlinge problemen uit te vechten. Night City is immers de stad waar grote bedrijven de baas zijn. Met logischerwijs weinig plek voor de gangs om hun eigen zaakjes af te handelen.

Nog een paar maandjes wachten…

Cyberpunk 2077 komt, als alles goed gaat en het Coronavirus geen roet in het eten gooit, in september dit jaar uit en we kunnen haast niet wachten. We vieren de komst van deze potentiële kraker daarom deze week met een drietal uitgebreide video’s die helemaal draaien om Cyberpunk 2077. Want er is al een hoop bekend waar we over kunnen praten. Maar de game kent ook net zoveel onontgonnen gebied om lekker uitgebreid over te fantaseren. Om te bedenken over wat CD Project Red daar allemaal zou kunnen neerzetten. September dus…

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch