Menu Premium

Crystal Dynamics bevestigt nog meer Tomb Raider

Gamekings Redactie 27/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volborstige, taaie heldin Lara Croft is nog lang niet klaar met het verschijnen in games, Crystal Dynamics heeft laten weten dat er meer Tomb Raider titels aan komen na de 2013 reboot.

“Je moet naar de toekomst kijken, kijken naar waar er niet alleen een game is.” Aldus Karl Stewart, de global brand director van de ontwikkelaar. “Aan het einde van deze game willen we dat Lara het sterke vrouwelijke personage is, dat bereid is om mysteries en tombes te onderzoeken. Ze gaat naar meer dan genoeg tombes in deze game, maar we gaan uiteindelijk iemand krijgen die op die avonturen wilt gaan. Die de persoon wil zijn die ze nu is. Dat is het doel.”

Meer info over de toekomst van de Tomb Raider franchise is niet vrijgegeven. “Ik wil er niet meer over zeggen, omdat ik dan waarschijnlijk van de game director van het volgende deel “What the fuck are you saying?” te horen krijg.” Daar heeft Stewart een punt.

Het is in ieder geval goed te horen dat we nog niet van de oldschool Lara af zijn na deze Tomb Raider titel waar de focus op een jongere Lara ligt. De action adventure survival game komt uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC op 5 maart 2013.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch