Menu Premium

Crysis 3 beta is meer dan 3 miljoen keer gedownload

Gamekings Redactie 16/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog even wachten tot we de gepolijste versie van Crysis 3 kunnen spelen, maar de kans is groot dat jij al aan de slag bent gegaan met de beta versie. De Crysis 3 beta is meer dan 3 miljoen keer gedownload, een imposant aantal als je bedenkt dat Crysis 2 ongeveer 3 miljoen keer is verkocht.

Naast de veelbelovende 3 miljoen downloads van de Crysis 3 beta versie zijn er nog meer cijfertjes die dollar tekentjes in de ogen van EA en Crytek toveren. Het aantal pre-sales van Crysis 3 is momenteel namelijk 35% hoger dan dat deze voor Crysis 2 waren een kleine week voor de release.

Crysis 3 zal natuurlijk niet de verkoopcijfers van de jaarlijkse toppers als FIFA en Call of Duty halen, maar voor zo ver het telt, stond Crysis 2 wel bovenaan wanneer we het over gedownloade games hebben. En dan bedoel ik niet gedownload zoals je dat bij bijvoorbeeld Steam doet, maar via een torrent site. Met bijna 4 miljoen downloads liet Crysis 2 FPS rivalen als Call of Duty: Modern Warfare 3 en Battlefield 3 behoorlijk stof happen. Naast de shooters moesten ook FIFA 12 en Portal 2 het afleggen tegen onze marinier in het nanosuit. In de categorie downloads voor Xbox 360 kon de nanosuit de kracht van handpistolen ter grootte van een contrabas met een kettingzaag eronder helaas niet aan. Gears of War 3 won daar namelijk met bijna 900.000 downloads.

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat het vorige deel zo populair was onder de slaapkamer-piraten, maar dit is helaas niet ten goede gekomen aan de ontwikkeling van Crysis 3. De beta was dan ook niet al te positief ontvangen, maar goed een beta is natuurlijk niet bedoeld als eindproduct.

Ben jij één van de 3 miljoen mensen die de Crysis 3 beta heeft gedownload? En zo ja, ben je van plan om Crysis 3 te halen of misschien staat jouw naam al op een pre-order? Of heb je de beta gespeeld en geloof je het wel?

Crysis 3 beta is meer dan 3 miljoen keer gedownload

Crysis 3 beta is meer dan 3 miljoen keer gedownload

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch