Menu Premium

Countdown telt af naar vermoedelijk nieuwe Need for Speed aankondiging

Reilly 12/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update

Op Youtube is een livestream verschenen met als titel “Need for Speed Official Reveal Trailer”. De livestream gaat om 15:00 uur van start.

Het originele artikel volgt onder de streep.

————————————————————————————————————————————————————-

 

Uitgever Electronic Arts heeft op haar website een mysterieze countdown geplaatst. De countdown telt af naar woensdagmiddag, 15:00 uur. Boven de countdown is het Need for Speed logo afgebeeld.

Countdown

Gamescom

We wisten al dat er een nieuw deel in de langdurige serie zou komen. Tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst liet de uitgever weten dat er in 2019 een nieuw deel zal uitkomen. De CEO van EA, Andrew Wilson, liet daarna weten dat de grote onthulling zal plaatsvinden op de gamebeurs Gamescom, die op 20 Augustus van start gaat. Mogelijk dat de onthulling zal plaatsvinden tijdens de Opening Night Live, wat een nieuwe segment is van Gamescom. Opening Night Live vindt plaats op de openingsdag van de Gamescom en zal meer dan 15 partijen featuren die nieuwe aankondigingen zullen doen. Op het lijstje van participanten is ook Electronic Arts te vinden. Het is dus aannemlijk dat de nieuwe Need for Speed hier zal verschijnen.

Need for Speed 2019

De countdown op de site van EA verklapt verder niets over dit aankomende deel. Sowieso heeft EA de game nog goed onder wraps weten te houden. Afgezien van een “2019” release date zijn er nog geen verdere details naar buiten gebracht – of gelekt. Wel weten we dat EA wat goed te maken heeft met dit nieuwe deel. Natuurlijk heeft EA sowieso de laatste jaren weinig goede wil bij de gamers weten op te roepen, maar ook binnen de NFS franchise schammelt het een beetje. Het laatste deel, Need for Speed Payback uit 2017, wist met een gemiddelde cijfer van 6,1 op Metacritic de critici niet te bekoren. Ook onze eigen JJ en Koos waren niet tevreden over Payback, onder andere omdat Payback lootboxes heeft. Laten we hopen dat EA die fout niet opnieuw maakt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch