Menu Premium
Loading...

Need for Speed Payback Review: Vliegt uit de bocht

13/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Need for Speed keert na een jaartje afwezigheid terug op de digitale racebaan die de game-industrie heet. De serie is niet langer meer zo populair als dat in de hoogtij dagen het geval was. Niettemin lijkt het zo te zijn dat het racegenre aan een heuse comeback bezig is, getuige het grote aantal racegames op de markt. Voor de review van de nieuwste Need for Speed zijn respectievelijk JJ en Koos aangeschoven. Beide heren zijn een groot fan van racegames en dus was het voor hun geen probleem om deze game op te pakken. De heren gaan in deze review bespreken of Need for Speed Payback weer wat van de oude glorie van de serie kan herstellen. Check nu de Need for Speed Payback Review: Vliegt uit de bocht!

Microtransacties nadrukkelijk aanwezig in Need for Speed Payback

Als groot racegame-fan is dit een titel die JJ in principe zou moeten kunnen waarderen. Echter, de Need for Speed-serie gaat volgens velen gebukt onder uitmelkerij. EA brengt al jarenlang achter elkaar Need for Speed-games uit. De uitgever lijkt afhankelijk van de geldstroom die deze serie nog altijd oplevert, maar kijkend naar de verkoopcijfers was er toch echt een negatieve spiraal te zien. Met Need for Speed Payback wil EA wat van de serie zijn oude glorie herstellen. Daarbij helpt vermoedelijk niet de nadrukkelijke aanwezigheid van microtransacties in deze game. JJ en Koos zijn hier niet over te spreken. Ook op internet gaat het behoorlijk los, zoals overigens bij wel meer recent uitgebrachte games het geval is. Need for Speed Payback is vanaf heden uit voor PlayStation 4, XBOX One en pc.

Hebben jullie Need for Speed Payback al gecheckt? Zo ja, wat is jullie mening over de game? Laat je horen in de comments onder deze Need for Speed Payback Review: Vliegt uit de bocht!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch