Menu Premium

Control DLC ‘The Foundation’ verschijnt eind maart

Alex 13/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al even bekend dat Remedy Entertaiment bezig was met nieuwe downloadable content voor hun third-person shooter Control. Meer informatie omtrent de aankomende DLC was er niet voorhanden. Het Finse bedrijf heeft nu een Tweet de wereld in geslingerd waarin zij enige duidelijkheid weten te geven over deze nieuwe DLC.

Control DLC The Foundation

Nou is duidelijkheid misschien een beetje een té groot woord. Over de content zelf is nog weinig bekendgemaakt. De datum waarop deze DLC – die door het leven zal gaan als “The Foundation” – te spelen zal zijn is in ieder geval wel bekend. Control kan haar aller eerste DLC-pakket verwelkomen op 26 maart aanstaande. Meer informatie heeft Remedy Entertaiment nog niet naar buiten gebracht. Wel wisten zij de desbetreffende Tweet te vergezellen met een nogal vage video.

Jij bent Jesse Faden

Ten tijde van de release van Control zijn Boris en Jelle flink aan de slag gegaan met deze shooter. Hun bevindingen zijn uiteraard vastgelegd op camera en deze zijn hier terug te vinden. Control is een third-person shooter die zoals gezegd ontwikkeld is door Remedy Entertainment. Deze Finse studio is in het verleden verantwoordelijk geweest voor onder andere Max Payne, Alan Wake en Quantum Break. Jij als speler kruipt in de spreekwoordelijke huid van Jesse Faden en moet het opnemen tegen de zogeheten “De Hiss”. De Hiss speelt met de realiteit en probeert die te verdraaien. Jij als Jesse Faden gaat hier uiteraard een stokje voor steken. Control is te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One als de PC. Wat verwacht jij van deze aankomende downloadable content? Gaat deze DLC er weer voor zorgen dat jij Control weer gaat oppakken? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch